Tarieven

Op deze pagina vind je de tarieven van Trophé en een overzicht van de vergoedingen die zorgverzekeraars geven op begeleiding van een voedingsconsulent.

Trophé Tarieven

Kennismakingsgesprek Gratis
Intakegesprek € 69,00 (incl. BTW)
Uitgebreid consult € 69,00 (incl. BTW)
Vervolgconsult € 59,00 (incl. BTW)
Weegconsult € 28,00 (incl. BTW)
Totaalpakket € 425,50 (incl. BTW) dit pakket bestaat uit 10 consulten, waarvan 5 weegconsulten
Familiepakket (2 personen) € 775,- (incl. BTW) voor totaalpakket van 10 consulten voor 2 personen. Voor meer gezinsleden prijs in overleg
Online advies In overleg, dit is afhankelijk van hoeveel advies je nodig hebt. Je kunt per keer betalen of als je persoonlijke begeleiding wilt bijvoorbeeld kiezen voor het online begeleidingsprogramma, zie hieronder
Online begeleidingsprogramma Dit online programma bestaat uit 10 consulten. We beginnen net als bij persoonlijke begeleiding met een intake en uitgebreid consult, die telefonisch of via Skype plaatsvinden. Daarna krijg je adviezen per mail toegestuurd en zal er nog 8 keer een telefoon-of Skypegesprek van 15 minuten plaatsvinden. Totaalprijs voor dit onlinepakket € 355,- (incl.BTW).
Voorlichting scholen en bedrijven Op aanvraag

Omdat wij advies en begeleiding op maat heel belangrijk vinden, zal er per persoon worden bekeken hoeveel consulten er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit kan afwijken van één van de bovengenoemde pakketten. In dit geval kan dan in overleg met jou een passend pakket met bijbehorend tarief vastgesteld worden.

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts gebruik maken van de diensten van Trophé.

Trophé-Gezond collectief
Medewerkers van een bedrijf dat meedoet aan het Trophé-Gezond collectief krijgen 10% korting op de consulten. Werkgevers kunnen voor meer informatie contact met ons opnemen.

Betalen 
Betaling geschiedt contant na afloop van het consult, er is geen mogelijkheid tot pinnen of betaling met creditcard.

Vergoedingen

De volgende verzekeraars vergoeden de consulten volledig of gedeeltelijk:

Trophé kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina. Voor actuele informatie raadpleegt men de polis van de eigen zorgverzekering.