Trophé binnenkort bij RTL4 LifestyleXperience

camera in beeldGepubliceerd 13 februari 2017
Kort geleden had ik ineens iemand van RTL4 aan de telefoon met de vraag of Trophé mee wil doen aan een lifestyleprogramma. Super leuk natuurlijk en ook al vind ik het heel erg spannend om op tv te komen, toch heb ik natuurlijk wel “Ja” gezegd. En vandaag was het dan zover.

Om stipt 8.15 uur stond mijn vriendin Claudia Struijck voor de deur om de visagie te doen. RTL4 stuurt zelf namelijk geen visagist mee. Nu ben ik ook niet zo erg van de make-up, maar volgens Claudia kon het op tv echt niet zonder! Dus kwasten dan maar Clau…. en dat hoef je tegen haar geen twee keer te zeggen. Ze heeft zich helemaal uitgeleefd op mij en volgens mij heeft ze dat heel erg goed gedaan.
Visagie
Net toen we klaar waren ging om 9.00 uur de bel en stonden cameraman Rutger Loer en presentatrice Samantha Klumper van LifestyleXperience voor de deur. We hebben een hele gezellige ochtend gehad en ondanks mijn zenuwen stonden de opnamen er eigenlijk wel snel op. Toen konden we even lekker pauze nemen met een kop koffie erbij, terwijl we aan het wachten waren op mijn cliënten Maria en Joris.
Ik vind het geweldig dat zij mee wilden doen en hebben willen vertellen hoe positief zij de begeleiding van mij ervaren en hoe blij ze al zijn met het resultaat tot nu toe.

interview 1

Nu is het nog even afwachten hoe het eindresultaat van de opnamen van vandaag gaat worden. In totaal zijn ze hier 3 uren geweest en het uiteindelijke item gaat slechts 2 minuten duren. Ik ben heel erg benieuwd.
Op zondagmiddag 26 februari om 14.20 uur wordt het uitgezonden en de zaterdag erna, 4 maart, is de herhaling om 15.10 uur, op RTL4 dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>