Trophé in Dagblad van het Noorden

DvhN, fotoGepubliceerd 17 februari 2017
In mijn vorige bericht had ik al aangegeven, dat ik op 26 februari met Trophé in LifstyleXperience kom, bij RTL4.
Dit was voor de grootste krant hier in het noorden, het Dagblad van het Noorden, aanleiding om langs te komen voor een interview.

Interview met de krant

Een aardige journalist heeft mij de oren van het hoofd gevraagd, over hoe RTL4 bij mij terecht is gekomen, hoe tv-opnames nou precies gaan en waar het tv-item over zal gaan. Vervolgens zijn we dieper ingegaan op wat Trophé doet. Welke misverstanden er zich voordoen op gebied van voeding, denk aan alle tegenstrijdige verhalen en hypes die er rondgaan. Maar ook over hoe ik je kan helpen bij o.a. afvallen en/of een gezondere leefstijl aan te meten.
Met tal van wetenswaardigheden over bepaalde voedingsproducten, blij dat hij eindelijk eens een duidelijk antwoord op bepaalde vragen kreeg, ging de journalist er na enige tijd weer vandoor. Om deze antwoorden overigens voor zichzelf te houden en er onderstaand artikel van te maken.

De focus van het Dagblad ligt vooral op het feit dat ik op de landelijke televisie kom. Prima natuurlijk en ik ben uiteraard heel blij met deze publiciteit.
Alleen wel héél erg jammer, dat zelfs na correctie van mijn kant, er nog steeds een onjuiste datum van uitzending vermeld staat. De uitzending is op 26 februari om 14.20 uur en dus niet op de 27e.

Interview DvhN, febr. 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>