Trophé in RTL4 programma LifestyleXperience

gesprek aangepast 2Gepubliceerd 27 februari 2017

LifestyleXperience is hét actuele programma van RTL4 dat spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics laat zien van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties, die je ook kennis laten maken met de nieuwste producten en diensten. Gistermiddag was het de beurt aan Trophé. In een kort maar krachtig item vertellen cliënten Maria en Joris hoe zij de begeleiding van Trophé ervaren en al vele kilo’s zijn afgevallen en vertel ik zelf waarom diëten niet werken en hoe het met begeleiding van Trophé wél lukt om blijvend af te vallen.

Mocht je de uitzending gisteren gemist hebben, dan kun je deze tijdens de herhaling op zaterdag 4 maart om 15.10 uur, op RTL5 dit keer, alsnog bekijken. Het item over Trophé kun je hieronder terugzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>